Vereniging tot behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland.

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de in- en uitchecktijden?

  Voor de locaties in Hoorn, Hasselt, Valkenburg en Maassluis: inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken voor 11.00 uur.
  Voor de locatie in Groet en Den Bosch: inchecken vanaf 16.00 uur en uitchecken voor 10.00 uur.

 • Kan ik mijn verblijf verlengen?

  Als uw Monument en Bed-locatie beschikbaar is kunt u uw verblijf altijd verlengen. Neem voor de beschikbaarheid contact op met de Vereniging via 020-5210645.

 • Hoe retourneer ik het toegangspasje?

  U kunt de toegangspas na vertrek deponeren in de brievenbus (mits aanwezig) van het appartement of het huisje. De pas mag u ook na afloop terugsturen naar Vereniging Hendrick de Keyser, Herengracht 172, 1016 BP, Amsterdam.

 • Zijn handdoeken en beddengoed aanwezig?

  U huurt uw Monument en Bed-locatie inclusief beddengoed en handdoeken.

 • Zijn huisdieren toegestaan in de locaties?

  Huisdieren zijn niet toegestaan in onze Monument en Bed-locaties.

 • Wifi

  In alle Monument en Bed-locaties kunt u gratis gebruik maken van wifi. Inloggevens liggen in de locatie.

 • Toegankelijkheid

  Het apartement in Maassluis ligt op de begane grond en is geheel gelijkvloers. De ingang is gelegen aan de Havenzijde, bereikbaar via enkele treden die leiden naar het straatniveau aan de kade.

  De andere locaties zijn bereikbaar via een (soms steile) trap.

 • Hoe word ik lid van de Vereniging?

  U kunt lid worden door het aanmeldformulier in te vullen. Telefonisch kan ook: 020-5210630.

  Vereniging Hendrick de Keyser heeft 4100 leden. Door lid te worden ondersteunt u het werk van de Vereniging in het realiseren van haar doelstelling: het behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland.

  De Vereniging organiseert voor haar leden diverse activiteiten, waaronder open dagen, architectuurlezingen en rondleidingen. Leden ontvangen het Jaarverslag, het boekje 'Toegankelijke Panden' en het 'Bericht aan de Leden'. De ledenpas die u krijgt toegezonden geeft toegang tot de activiteiten van de Vereniging.

  Als lid bent u van groot belang voor ons. Met uw steun kunnen we ons sterk maken voor het behoud van het bijzondere architectuur erfgoed van ons land. Iedereen kan lid worden van de Vereniging, zowel particulieren als bedrijven. De minimum contributie zijn voor een gewoon lid tenminste € 30 per jaar.
  Lees hier verder.

 • Is er een babybedje aanwezig?

  Op de volgende locaties is een babybedje (tot 3 jaar) aanwezig: Groet, Valkenburg, Den Bosch, Maassluis en Makkum. Let op: vraag hier naar bij uw reservering dan wordt het bedje vast voor u klaar gezet. U dient hiervoor wel zelf linnengoed mee te nemen.