Icon search Icon Facebook Icon Instagram Icon Twitter Icon Play ANBI icon-checkbox Vriendenloterij Logo-CBF Bijzondere-locaties Bijzondere-locaties Monument-en-Bed Monument-en-Bed Museumhuizen icon-huren-nav Museumhuizen Hendrickdekeyser Hendrickdekeyser icon-maps icon-left icon-right icon-close icon-phone-call icon-email Kamers icon-lijst icon-perceeloppervlak icon-plattegrond icon-woonoppervlak icon-checkmark icon-buitenruimte icon-cart icon-remove icon-quote icon-calendar icon-guests

Nu te boeken

Er komen steeds meer Monument en Bed-locaties bij. Ben jij altijd op zoek naar een bijzondere plek om te overnachten? 

Huis de Quack in Den Haag

In het hart van Den Haag, op de Elandstraat, is per mei deze buitengewoon sfeervolle Monument en Bed open. Bijzondere kenmerken van het huis zijn onder andere de traptoren aan de achterzijde, een etensliftje en een kamer-en-suite versierd met bladgoud. Het huis is genoemd naar Architect Jan de Quack. Hij was degene die de traptoren ontwierp en zelf in het pand ging wonen. Het huis is zo bijzonder dat het afwisselend te huur is als vakantiewoning maar ook te bezoeken is als Museumhuis. En wie wil dat nu niet: een museum(huis) helemaal voor jou en je gezelschap alleen. 

Het is een locaties voor zes personen. 

Den Haag: Koninkijke Stad aan Zee.

Er tussenuit in Den Haag betekent genoeg ruimte om je heen: 11 kilometer strand, weidse duinpartijen en grote parken. Maar ook culturele rijkdom en heerlijk shoppen. Nederland is natuurlijk in lockdown en het advies van de overheid is om zo veel mogelijk thuis te blijven. Maar laten we ook vooruit kijken naar de tijd dat we wél weer de deur uit kunnen. Huis de Quack is nu te boeken als Monument en Bed!

 

Bekijk deze locatie