Vereniging tot behoud van architectonisch of historisch waardevolle huizen in Nederland.

Bijzondere locaties voor uw vakantie

Ben je op zoek naar een unieke locatie voor een bijzondere vakantie of een weekendje weg?
De locaties van Monument en Bed zijn weliswaar historisch, maar de faciliteiten zijn modern en luxe. Neem snel een kijkje hieronder en vind je ideale vakantiehuis!

Vereniging Hendrick de Keyser heeft schitterende locaties met elk een eigen karakter. Van molen tot sluiswachterswoning, van romantisch tot modern, van klein tot groot. Tip: Onze nieuwe locatie in het Friese Makkum!

Restaureer mee en red een tegel!
Binnenkort is ons bijzondere langhuis in het Westfriese dorp Oosterleek klaar om een tijdelijk thuis te worden als Monument en Bed-locatie. Eens prijkten er tien prachtige tegeltableaus in dit monument: kleurrijke bloemen, vogelkooitjes en boerentaferelen sierden de schouwen in woonkamer en keuken. Helaas zijn deze tegeltableaus uit het pand ontvreemd en niet meer te traceren. 

Om de twee bijzonderste tegeltableaus te kunnen financieren zijn we via het online platform Voordekunst een crowdfunding begonnen. Om de beleving voor u als toekomstige Monument en Bed-gast compleet te maken, zijn deze tableaus natuurlijk onmisbaar! Helpt u mee om deze locatie nóg mooier te maken? Restaureer dan met ons mee en red een tegel! Kijk snel op 
www.voordekunst.nl/redeentegel en draag een steentje bij!

Plaats: